Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

"MAZA"

λέεις: "Δεν θέλω όμως με τίποτα να γίνω ένα μέρος της μάζας που σκέφτεται μόνο τον εαυτούλη της."
Τι εν τζίνο που νομίζεις πως κάμει την "μάζα" να σκέφτεται έτσι? Απάντα σε άλλο ποστ ή αν θέλεις συζητούμε το ;p

Ώραια..Ακόμη ένα θέμα για συζήτηση...

Και θα αναφερθώ στην δική μου προσωπική άποψη..
Αν και στο πιο κάτω Post αναφερόμουν στο συναισθηματικό τομέα.. Δεν παύει το πρόβλημα αυτό να είναι ένα από τα κυριότερα κοινωνικά θέματα που απασχολεί κάποιες ομάδες με διαφορετικές ιδεολογίες! Η μάζα είναι ομάδα από ένα αριθμό ατόμων..Και γώ, και εσύ, και αυτός, είναι μια μονάδα της μάζας αλλά ο κάθε ένας μας έχει κάποια μοναδική ταυτότητα..που κανείς δεν μπορεί να του την αφαιρεσει! Πλεόν.. πιστεύω πως οι αξίες μεταξύ των ανθρώπων έχουν αλλοτροιωθεί! Κυρίαρχος το συμφέρον! Θεοποίηση του χρήματος! Μιζέρια της καθημερινότητας! Ζούμε για να αποκτήσουμε ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι..ένα...Μα έλα που κάπου όλα αυτά ως άνθρωπο δεν σε ολοκληρώνουν!
Ψάχνεις και αναζητάς την ευτυχία σε πιο "σκληρά" πράγματα..σε ενα LSD...εκεί πώς νιώθεις?..Πετας??? Ναι και μάλιστα "πετάς"!..Πετάς,σημαντικό χρόνο από την μικρή σου ζωή!
Θα σου απαντήσω πολύ λακωνικά!
Η "μάζα¨αδιαφορεί για όλα.. αδιαφορεί για το τώρα και το μετά..!Θέλεί να περνάει καλά εκείνος και μόνο εκείνος..Αγαπά τόσο λίγο.. αγαπά τόσο φτηνά
Δεν φτέει κάποιος συγκεκριμένος..αλλά...όλοι...! Όλοι είμαστε υπαίτιοι σ'αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ακόμη και αυτοί που σκέφτονται διαφορετικά γιατί δεν ενεργούν γρήγορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

31 Αυγούστου.

 Ακριβώς απέναντι στην αγανάκτηση της ιδόμορφης ζωής μας, ανταποκρινόμαστε στο άκουσμα κάθε κελαιδίσματος. Ακριβώς απέναντι στο ιστορικό τέλ...